6970525321,6909424656 Ζωοδόχου Πηγής 15, Αγρίνιο agraiosmepe@gmail.com

 

 
AGR - Windows Doors
Πόρτες - Παράθυρα | Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανία
 

Η εταιρεία Windows Doors Aγραίος M.E.Π.Ε. έχει την έδρα της στο Αγρίνιο. Ασχολείται με τη μελέτη των λύσεων για κάθε άνοιγμα της κατασκευής σας, προμηθεύεται τ ακατάλληλα προϊόντα για τον εξωτερικά ή εσωτερικά ανοίγματα του κτιρίου σας και εφαρμόζονται με τις προδιαγραφές για την ορθή λειτουργία τους. Τα προϊόντα είναι είτε από αλουμίνιο, είτε από PVC, καθώς και εσωτερικές πόρτες και πόρτες εισόδου. Η δραστηριότητα αυτή φέρει το διακριτό τίτλο ΑΓΡ - Παράθυρα Πόρτες / AGR - Windows Doors.

Με γνώση και εμπειρία ετών, αναλαμβάνουμε κατοικίες, διαμερίσματα και επαγγελματικούς χώρους. Συνεργαζόμαστε με γνωστά και αξιόπιστα εργοστάσια του χώρου προσφέροντάς σας προϊόντα και κατασκευές με άριστη εφαρμογή και αντοχή στο χρόνο.

Πραγματοποιώντας δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολογούμε τις ανάγκες του και με βάση τις δικές σας επιθυμίες συντάσσουμε την προσφορά μας.

Οι κατασκευές μας προσαρμόζονται πλήρως στις διαστάσεις και τις ιδιαιτερότητες του χώρου χαρίζοντας καλαισθησία και λειτουργικότητα σε κάθε εφαρμογή.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.